Αποστολή / Παράδοση

/
Αποστολή / Παράδοση

 

Οι τρόποι παράδοσης των προϊόντων είναι:

• Παραλαβή από το κατάστημα

• Αποστολή με courier Γενική Ταχυδρομική . Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελία σας σε εμάς λαμβάνετε με e-mail εντός 2 εργάσιμων ημερών το ακριβές ποσό εξόδων αποστολής για παραγγελίες κάτω από 200 ευρώ. Ταυτόχρονα μπορείτε να έχετε μια γενική εικόνα από τον πίνακα χρεώσεων αποστολής εμπορευμάτων.

* Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το κατάστημά μας και όχι τον πελάτη για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα λάβετε e-mail στα στοιχεία που μας έχετε δώσει που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να την αναζητήσετε στο site της Γενικής Ταχυδρομικής http://www.taxydromiki.gr (εφόσον τα προϊόντα ταξιδεύουν με την Γενική ταχυδρομική) ή σε άλλες εταιρίες ταχυμεταφορών.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία courier και παραλαμβάνονται σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες (για παραδόσεις εντός Ελλάδος) από την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων. Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.