Επιστροφές

/
Επιστροφές

Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όμως,(π.χ. ακύρωση εκδήλωσης για διαφόρους λόγους ) υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων μας*, χάνοντας όμως το ποσό της προκαταβολής (40%) που έχετε δώσει για το κλείσιμο της παραγγελίας . Επιστρέφουμε δηλαδή το 60 % της συνολικής αξίας της παραγγελίας στον πελάτη. Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές, και σε περίπτωση επιστροφής χρησιμοποιούμε μόνο το σταθερό κομμάτι του προϊόντος(π.χ. πουγκιά, διακοσμητικά) αφαιρώντας κουφέτα και εσωτερικά τούλια τα οποία δεν ξαναχρησιμοποιούνται. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση. Το σχετικό κόστος αποστολής των προϊόντων προς επιστροφλη επιβαρύνει εσάς.

Η διαδικασία είναι απλή: εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μας αποστέλετε εν συνεχεία εγγράφως το αίτημά σας για επιστροφή των προϊόντων, στο mail info ( @) protasis-events.gr ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή τους.

*Τα παραπάνω ισχύουν για μπομπονιέρες, διακοσμητικά εκδηλώσεων, υλικά κατασκευών και εποχιακά δώρα Για τα κουφέτα /marsh mallow, βρεφικά δώρα και για τα diaper cakes αλλαγές γίνονται αφού & εφόσον δεν έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες τους. Προσκλητήρια, cupcakes και μπισκότα δεν επιστρέφονται.

 

Ελαττωματικά προϊόντα

 

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 283150405 το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς. Μετά τις 4 εργάσιμες ημέρες τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Αλλαγή /Ακύρωση παραγγελίας

 

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής σας καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 28310 50405 και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή. Μετά τις 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα ακύρωσης και αλλαγής χάνοντας την προκαταβολή.

 

Συμπληρωματική παραγγελία

 

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας. Για τις συμπληρωματικές παραγγελίες σε μπομπονιέρες γάμου κα βάπτισης καθώς και στα υφασμάτινα προσκλητήρια γάμου και βάπτισης η ελάχιστη ποσότητα είναι τα 20 τεμάχια.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.